Termografering af eltavler og mindre el-installationer

Vi termograferer dine el-installationer

Termografering af el-tavler, produktionsanlæg, motorer m.v. afslører hurtigt og effektivt overbelastninger, defekte komponenter eller andre fejl, der kan medføre strømsvigt og dermed produktionsstop.

Kontakt os i dag på ☎️49 10 95 65 og lad os tage en uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Det er vigtigt med jævne mellemrum at få gennemført en termografering. Her kan eventuelle fejl – og omfanget af disse – påvises, hvorefter de kan udbedres, inden større skade opstår – vi har mange års erfaring og kan hjælpe med alt fra rådgivning til udførelse. Vores dygtige elektriker kører udfra Kvistgård i Helsingør til hele Nordsjælland.

 

Termografering-helsingør
Termografering-helsingør-elektriker

Hvad er termografering?

Termografering er en effektiv metode til at få et meget præcist billede af el-installationers tilstand. Termograferingenforegår med et termografi-kamera der måler temperaturer på overfladen ved hjælp af infrarød stråling. På den måde finder man defekter, fejl og eventuelle begyndende kortslutninger.

 

Hvorfor termografere?

1 ud af 4 brande opstår pga. fejl eller kortslutninger i el-installationer – med el-termografering kan man identificere begyndende nedbrud og defekter på installationer og derved forebygge brand.

Der er penge at spare!

Ved nybyggeri er det en helt naturligt at tænke i energirigtige løsninger. Men har du en virksomhed eller et hus med lidt ældre el-installationer kan det være en rigtig god ide at få foretaget en energioptimering. Hos Helsingør El-Teknik kan vi hjælpe med termografering af din eltavle.

Moderne belysningsløsninger vil ikke alene give dig besparelser på din elregning – ofte vil der være positive effekter i form af forbedret indeklima, samt en besparelse på Deres CO2 regnskab.

Vi kan også tilbyde det nyeste inden for varmepumper.

Så uanset om du er interesseret i en mere energirigtig belysning, varmepumpe, så er du meget velkommen til at kontakte HELSINGØR EL-TEKNIK ☎️49 10 95 65  for et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den energirigtige løsning der passer dig bedst.

Termografering-kvistgård

Kontakt os

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65