Alarm og overvågning

God sikring er guld værd

Når det gælder for din private bolig, hvor det oftest er elektronik og kostbare smykker, der står øverst på indbrudstyvens ønskeliste. Men også i virksomheden og på arbejdspladsen, hvor indbrud kan forårsage tidskrævende og dyre driftsforstyrrelser.

 

Heldigvis findes der en række adgangs-, sikrings- og overvågningsinstallationer til både private og virksomheder – kontakt os allerede i dag på ☎️49 10 95 65, så vi kan hjælpe dig. Vi kører ud fra vores hovedkontor i Kvistgård til Helsingør, Humlebæk, Hornbæk, Fredensborg, Espergærde og Snekkersten – så skal dit sommerhus eller hjem sikres så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

 

Alarm

Ifølge det Kriminalpræventive Råd sker der hvert år indbrud i 3% af alle boliger i Danmark, og langt de fleste indbrud sker, når der ikke er nogen hjemme. Hvis du selv er boligejer, kan du levende forestille dig, hvor frygteligt det er at komme hjem til et hus, der er blevet tømt af fremmede uindbudte gæster.

Det giver anledning til følelser som frygt og magtesløshed, og det kan tage lang tid at komme sig over sådan en oplevelse. Hvis du vil beskytte dig selv og din familie fra sådan en oplevelse, er det en god ide at installere en tyveri alarm – kontakt os i dag på ☎️49 10 95 65 så finder vi den alarm der passer til dit hjem og behov.

 

Adgangskontrol

Adgangskontrol holder ikke kun styr på, hvem der har sin færden i bygningerne, men kan også bruges til at minimere energiforbruget i både erhvervsbygninger og private boliger. Derudover er der også en god mulighed for at gøre indbrudstyvens flugtveje ud af bygningen mere besværlig, så han må opgive på forhånd.

 

Tågesikring

Det man ikke kan finde, kan man heller ikke stjæle. En effektiv tågekanon sørger for at fylde lokalet med et tæt og ufremkommeligt røgslør i det øjeblik alarmen går. Det gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig. Tågesikring er velegnet både i vilaer og i virksomheder.

 

Tv-overvågning

Tv-overvågning bliver en mere og mere almindelig form for sikring i det offentlige rum, men også for boligejeren, der i bogstavelig forstand vil holde øje med sin ejendom og værdigenstande. Moderne tv-overvågning er blevet en meget tilgængelig form for sikring. Med den kan man overvåge hjem eller virksomhed i levende billeder – også via internettet og smartphone. Samtidig har du afgørende bevismateriale på harddisk hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt HELSINGØR EL-TEKNIK og få et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den løsning der passer dig bedst ☎️49 10 95 65

Kontakt os

15 + 12 =

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65