Montering af belysning til erhverv og private

Vi er din pålidelige og erfarne partner inden for belysning, og vi er dedikerede til at tilbyde skræddersyede løsninger til både erhverv, butikker, industri, nybyggeri og renoveringsprojekter i private hjem.

Installation af belysning i Kvistgård og Helsingør

Med vores mange års erfaring som el-installatør er vi i stand til at opfylde dine behov og skabe det optimale belysningsmiljø uanset, hvad dine krav måtte være.

Lad os være din foretrukne belysningsrådgiver. Kontakt os for en personlig konsultation eller anmod om et skræddersyet tilbud. Vores dygtige elektrikere og belysningsrådgivere kører ud til alle opgaver i Kvistgård, Helsingør, Humlebæk, Hornbæk, Fredensborg, Espergærde og Snekkersten.

Ring til os på  ☎️49 10 95 65 og lad os sammen finde den bedste løsning. 

Installation af belysning i Kvistgård og Helsingør - nybyg

Indendørsbelysning – skab den rette atmosfære

Når det drejer sig om indendørsbelysning, er det afgørende at skabe den rette atmosfære, der passer til formålet med rummet. Hos Helsingør El-Teknik tilbyder vi et større udvalg af indendørs belysningsløsninger, herunder:

Butiksbelysning af AG Electric A/S
LED-belysning

Energibesparende, miljøvenlige og langtidsholdbare løsninger, der sikrer optimal belysning i ethvert indendørs miljø. Uanset om det drejer sig om udskiftning af fx butiks-, industri-, kontorbelysning eller belysning i det private hjem.

Vi har stor erfaring med installation og opsætning af LED spots, rør, paneler, skinner, skinnespots, lysbånd og mange andre belysningstyper. Ud fra den nuværende belysning kan vi lave en konkret oversigt over de besparelser, din virksomhed vil hente ved at udskifte lyskilderne til LED.

Her hos Helsingør El-Teknik står vores autoriserede rådgivere og elektrikere klar til at hjælpe dig med at finde den rette belysning, rådgivning samt efterfølgende installation og montering af løsningen.

Smart belysning

Integrerede styringssystemer, der giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og præferencer, samtidig med at du opnår en betydelig energibesparelse. I takt med at teknologien udvikler sig bliver det endnu nemmere at tilpasse belysningen på arbejdspladsen efter behov. En central del af denne udvikling er smart kontorbelysning, som ikke blot forbedrer arbejdsmiljøet, men også kan give energibesparende fordele, hvis de bruges rigtigt. Smart belysning kan installeres i private hjem og alle typer erhverv. Vores erfarne team af belysningsspecialister står klar til at rådgive dig om de bedste løsninger og sikre en professionel installation, der opfylder dine forventninger og budget.

Har du behov for hjælp til din energioptimering? Vores energi- og belysningsrådgiver vejleder dig, så du er sikker på at vælge den helt rette belysningsløsning.

Udendørsbelysning – skab sikkerhed og æstetik

Den primære funktion med udendørsbelysning er at øge orienteringen og sigtbarheden samt at skabe en hyggelig stemning. Men det har også en præventiv virkning, som især er relevant i den mørke tid: Det holder tyven væk! På denne måde kan belysningen fungere som en “Alarm i mørket” og have en præventiv virkning i forhold til at forhindre indbrud.

Hos Helsingør El-Teknik tilbyder vi et bredt udvalg af udendørs belysningsløsninger, herunder:

Opadrettet belysning
LED-lys og sensorlamper

Effektiv belysning, der forbedrer sikkerheden og trygheden omkring dit hjem eller din virksomhed.

  • Spots til indbygning i fliser, vægge eller loft.
  • Intelligent belysning som lyssensorer, dagslysfølere og lysstyring.
Have- og terrassebelysning i Aabenraa
Havebelysning

Skab en indbydende atmosfære og fremhæv dine udendørs omgivelser med vores udvalg af dekorative havearmaturer. Lys omgivelserne op i de mørke og kolde måneder og forlæng de lune sommeraftener med den rette havebelysning.

Opadrettet belysning
Facadebelysning

Fremhæv arkitektoniske detaljer og skab et imponerende udtryk med skræddersyede belysningsløsninger. Ved belysning af facader, er der flere parametre der skal vurderes: Farvetemperatur, muligheden for farveskift med LED, placering af lamper, og IP klassificering.

Hvad gør Helsingør El-Teknik til din ideelle belysningspartner?

 

Kvalitet, pålidelighed og enestående service er kernen i alt, hvad vi gør hos Helsingør El-Teknik. Vi forpligter os til:

Professionel installation: Vores certificerede teknikere sikrer en problemfri og effektiv installation af dit belysningssystem.

Skræddersyede løsninger: Vi forstår, at hvert miljø har unikke belysningskrav. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov og budget, hvad enten det er til en virksomhed, en butik, et hjem eller en industri.

Kvalitetsprodukter: Vi samarbejder med førende producenter inden for belysningsindustrien for at sikre, at vores kunder får adgang til produkter af høj kvalitet, der opfylder de højeste standarder.

Bæredygtige løsninger: Vi er dedikerede til at fremme bæredygtighed gennem vores belysningsløsninger. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af energieffektive LED-belysningsprodukter, der ikke kun reducerer energiforbruget, men også bidrager til en grønnere fremtid.

Kundetilfredshed: Vi stræber efter at overgå dine forventninger og sikre din fulde tilfredshed med vores el-arbejde og service.

Belysning i Sønderjylland

Kontakt os

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65