IT og dataopsætning

Vi hjælper virksomheder og private med IT, netværk, internet, kommunikationssystemer og meget mere!

Data og Kommunikation i virksomheder

Til virksomheder

Er du en virksomhed? Lad os få jeres kommunikationssystemer til at tale sammen uden besvær. Vores mål er at sikre jer lynhurtige og stabile løsninger, så I kan fokusere på at drive forretning uden forstyrrelser. Vi skaber gnidningsfrie systemer for din virksomhed.

Data og Kommunikation i hjemmet

Til hjemmet

Til private kan vi blandt andet hjælpe med at sikre hurtigt og stabilt netværk og internet. Lad os hjælpe med at opsætte elektronik og installere trådløse netværk, så I kan nyde online kommunikation og underholdning uden bekymringer.

IT og Data

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK er vi din fortrukne elektriker i Helsingør – vi trækker naturligvis også kabler til IT og data-kommunikation.

Vi kører ud til både store og små virksomheder i områderne i og omkring Kvistgård, Humlebæk, Fredensborg, Espergærde, Snekkersten og Helsingør. Kontakt os på ☎️49 10 95 65, hvis du vil have en elektriker med erfaring og viden, så vi sammen kan lave din nye IT-opsætning. Det kan være alt fra ledninger, telefoni og internetopsætning til kommunikationsløsninger. 

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK er vi autoriseret i både lexcom-fiber og lexcom-kobber, således at du sikkert kan vælge os som din IT og Data installatør. 

IT og data Helsingør
Private installationer Helsingør

Vi hjælper med dine private installationer

Det er ikke kun virksomheder, der kan få behov for hjælp når det kommer til IT og dataopsætning. Som privatperson kan det oftes være uoverskueligt, at finde den rigtig løsning i hjemmet.

Vi kan både stå for den trådløse kommunikation og for at alle ledninger fører de rigtige steder hen og er forbundet med de rigtige rum eller apparater.

Det kan vi garantere, fordi vi er erfarne elektrikere og det er det, vi er bedst til. Du skal heller ikke tænke på forsikringen, når du får lavet dit el-arbejde af aut. el-installatører. Roder du selv med strøm, dækker forsikringen i visse tilfælde ikke.

Kontakt os allerede i dag på ☎️49 10 95 65, så finder vi den helt rette løsning til dig.

 

En stabil forbindelse

Netværksinstallationer har ændret sig meget over de seneste 20 år. Fra man i gamle dage ”skulle ringe internettet op” til i dag, hvor man har internet tilgængeligt på alle devices i både huset og arbejdspladsen.

Senest har vi oplevet, den store mængde mennesker, der har siddet hjemme og arbejde under Corona-pandamien. Den stillede pludselig også enormt store krav til, at netværksinstallationerne er i top.

Hos Helsingør EL-Teknik har vi stor erfaring med opsætning af netværksinstallationer.

Vi installerer både i virksomheder, produktionshaller, campingpladser eller andet erhverv der kræver en god internetforbindelse.

Kontakt os på ☎️49 10 95 65, hvis du vil have en elektriker med erfaring og viden, så vi sammen kan lave din nye IT-opsætning.

It og data

Vi sørger for, at du har en stabil og driftssikker netværksforbindelse 

Kontakt os

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65