IT og Data

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK er vi din fortrukne elektriker i Helsingør – vi trækker naturligvis også kabler til IT og data-kommunikation.

Vi kører ud til både store og små virksomheder i områderne i og omkring Kvistgård, Humlebæk, Fredensborg, Espergærde, Snekkersten og Helsingør. Kontakt os på ☎️49 10 95 65, hvis du vil have en elektriker med erfaring og viden, så vi sammen kan lave din nye IT-opsætning. Det kan være alt fra ledninger, telefoni og internetopsætning til kommunikationsløsninger. 

Det er ikke kun virksomheder, der kan få behov for hjælp når det kommer til IT og dataopsætning. Som privatperson kan det oftes være uoverskueligt, at finde den rigtig løsning i hjemmet. Vi kan både stå for den trådløse kommunikation og for at alle ledninger fører de rigtige steder hen og er forbundet med de rigtige rum eller apparater. Det kan vi garantere, fordi vi er erfarne elektrikere og det er det, vi er bedst til. Du skal heller ikke tænke på forsikringen, når du får lavet dit el-arbejde af aut. el-installatører. Roder du selv med strøm, dækker forsikringen i visse tilfælde ikke.

HELSINGØR EL-TEKNIK er autoriseret i lexcom-fiber og lexcom-kobber.

Kontakt os

6 + 8 =

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65