Varmepumper Nordsjælland, vi kører fra Helsingør

Varmepumper Nordsjælland

En luft til luft varmepumpe er ideel til huse eller sommerhuse der opvarmes med elvarme. Hvis du har elvarme, har du mulighed for at reducere dine varmeomkostninger og samtidig få et skønt indeklima i forhold til, hvis De anvender direkte elvarme. Selv ved -20 grader afgiver den mere end dobbelt så meget energi som ved brug af direkte elvarme. Vi monterer varmepumper i Nordsjælland, og kører ud fra Kvistgård i Helsingør.

Kontakt os på ☎️49 10 95 65 så vi sammen kan finde en løsning, der passer dit hjem eller sommerhus. Vi kører ud fra Kvistgård i Helsingør til hele Nordsjælland og monterer varmepumper.

luft-luft-varmepumpe Helsingør
elektriker helsingør

Du skal vælge en luft til luft varmepumpe, fordi det..

  • er en billig løsning sammenlignet med luft til vand og jordvarme pumper
  • er hurtigt tjent ind igen i sparet energi til opvarmning
  • kræver ikke meget plads
  • giver et bedre indeklima, fordi luften renses og cirkuleres
  • kan køle i sommerperioden
  • kræver ingen tilladelse fra kommune
  • er tilpasset nordiske forhold (gælder kun kvalitets varmepumper) er meget lydsvag.

 

Vi står klar til hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmepumpe til dit hjem eller sommerhus. Kontakt os på ☎️49 10 95 65 – Vi kører ud fra Kvistgård i Helsingør til hele Nordsjælland og monterer varmepumper.

 

Fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe

Døgnåben elektriker

Robust og slidstærk brug – døgnet rundt hele året

Varmepumpe Helsingør

Kan både opvarme og nedkøle

Miljøvenlig varmepumpe

Energieffektiv investering for dig og miljøet

Spar penge

Besparelser ved mindsket varmeforbrug

Sådan virker en varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer optimalt i alle typer boliger. Herunder kommer også større og mindre erhvervsbygninger hvor luft til luft varmepumperne er aldeles fordelagtige. En luft til luft varmepumpe er særlig velegnet til at opvarme mindre huse og sommerhuse på ca. 50-150 m2, hvor der typisk i mange tilfælde ikke er vandbåren varme i huset.

I større huse er varmepumperne også velegnet, men hvor der typisk her sættes 2 eller flere varmepumper op for at dække alle rum, som regel kan flere indedele kobles på samme udedel afhængigt af model/type.

Luft til luft varmepumpen kan kun bruges til opvarmning af huse og ikke til opvarmning af brugsvand.

 

Hvordan virker en varmepumpe
God indeklima

En luft til luft varmepumpe henter sin gratis energi fra udeluften. Luften suges ind i kompressoren (udedelen), som er monteret udvendigt på huset. Inde i kompressoren hæves temperaturen, som føres videre ind i huset til en indedel som herefter fordeler varmen rundt i huset. Indedelen er oftest placeret i det rum, hvor varmebehovet er størst, typisk i stue og alrum.

Afhængig af temperaturniveau på varmekilden og ønsket temperaturniveau på den leverede varmeenergi, vil mængden af den leverede varmeenergi være 2½-5 gange større end den tilførte energi.

Det er ikke lige meget hvilken varmepumpe De køber, læs artikel i Ingeniøren: klik her.

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK går vi ikke på kompromis med kvaliteten, derfor sælger vi kun varmepumper i højeste kvalitet, det sikre dig som kunde at du får en pålidelig og driftsikker varmepumpe, samtidig sikre det også at du får den udnyttelsesgrad som der er lovet (SCOP).

Få et tilbud på en luft til luft varmepumpe af Helsingør EL-Teknik

Hos Helsingør EL-Teknik er vi altid klar til at rådgive dig om valg af din nye varmepumpe. Det kan nemlig være svært at overskue, hvad de forskellige varmepumper kan og hvor effektive de er. Vi leverer og monterer varmepumper fra Kvistgård i Helsingør til hele Nordsjælland. Kontakt os på  ☎️49 10 95 65.

Vi kører gerne ud til dig og kigger på mulighederne for montering og opsætning af luft til luft varmepumpe. Så får du den mest optimale varmeløsning – uanset om det er i sommerhuset, til hjemmet eller udestuen.

Kontakt os

1 + 8 =

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65