El-installation til private, erhverv og boligselskaber

Alt el-arbejde udføres til private

Springer sikringerne? Slår HPFI-relæet fra i utide? Eller slår det ikke fra ved de 2 årlige test? Har De behov for hjælp med ophæng af en lampe, flytte en kontakt – så er vi din fortrukne elektriker i Helsingør og omegn. Vi udfører el-installationer til privat og erhverv.

Kontakt os på ☎️49 10 95 65, så finder vi sammen en løsning.

HELSINGØR EL-TEKNIKS dygtige elektrikere er altid klar til at hjælpe med din el-tekniske opgave vi kører fra vores hovedkontor i Kvistgård til områder i og omkring Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Espergærde og Snekkersten.

 

Har du brug for en elektriker?

Skulle du have brug for en professionel og erfaren elektriker i eller omkring disse områder så kontakt os ☎️49 10 95 65 – vi står altid klar til at hjælpe med alt fra udskiftning af stikkontakter til total renovering af enterprise.

elektriker helsingør

Energiforbrug

Føler du at i bruger for meget energi, så kontakt os på ☎️49 10 95 65. Vi har erfaring inden for energioptimering, og de korrekte instrumenter til måling af jeres forbrug, så vi kan se hvor det giver mening at forbedre på. Det er ofte en billig investering, der skal til for at spare på energiforbruget og vi står altid klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

 

Varmepumper

Har De overvejet at investere i en varmepumpe enten i sommerhuset eller i hjemmet? Så står vi selvfølgelig også til rådighed med råd og vejledning – vi er forhandler af Mitsubishi, Panasonic og LG og står altid til rådighed. Vi sælger altid en varmepumpe med montering og tilbyder serviceaftale på den, så du altid er sikret at du udnytter din varmepumpe til det maximale – dette er også vigtig, hvis der sidder pollenfiltre eller andre luftfiltre i, at disse bliver renset.

 

Renovering/ombygning

Skal du i gang med renovering og ombygning er vi klar til at give dig den rigtige rådgivning så vi finder den el-tekniske løsning der passer dig bedst – det kan være svært at overskue projektet, hvis man står med det selv. Vi tager gerne kontakten med de andre håndværkere – vi har også et fælles samarbejde med både tømre og VVS’er, hvis dette kan være en hjælp. Skal der trækkes nye ledninger til stikkontakter og du gerne lige vil sikre dig, hvor de skal være eller skal der spots op og det kan være svært at gennemskue, hvor de skal placeres – så kontakt os på ☎️49 10 95 65, så kommer vi ud og kigger på projektet sammen med dig inden og ligger en plan. Vi kommer efterfølgende med et tilbud som er helt uforpligtende.

 

Nybyg

Her har vi også mange års erfaring, og er løbende opdateret med de sidste nye regler omkring udførsel af nybyg. Derved kan vi levere den korrekte løsning til dig, samt være behjælpelig med at sammensætte det rigtige team til at udføre dig drømmebolig – kontakt os på ☎️49 10 95 65 og så kan vi sammen gennemgå dine planer og drømme.

elektriker Helsingør

Vi har stor erfaring med Erhvervskunder

HELSINGØR EL-TEKNIK har mange erhvervskunder i hele Nordsjælland. Det gælder både entreprenører, kontordrift og mindre industri.

Vi vælger ofte at tilknytte en bestemt elektriker til den enkelte virksomhed, da vi på den måde sikre at personen kender alle installationerne, og derved sikre dig som kunde en hurtig og effektiv service hver gang – kontakt os på ☎️49 10 95 65 – uanset størrelsen af opgaven. Vi står altid klar til at hjælpe store eller små virksomheder med jeres el-installationer.

 

Arbejdsområde

Vi har stor ekspertise inden for energioptimering, belysning, datainstallationer og generelle el-arbejder på de pågældende el-installationer. Vi kan sørge for at netop din opgave løses på den mest korrekte og rentable måde, i forhold til dine ønsker og behov.

Nybygning/renovering

Vi har mange års erfaring inden for begge områder, og har stor fokus på de nyeste el-tekniske løsninger samt regler inden for området. De er altid sikret en løsning der er lovlig, fremtidssikret og driftsikker. Vi kan altid tilbyde rådgivning til dig og dine kunder i forbindelse med nyopførsel eller renovering.

 

Samlet entreprise

Skulle du have brug for en mindre eller større ombygning/renovering har vi altid mulighed for at samle et dygtigt team af alle faggrupper som vi har et tæt samarbejde med – herved sikre vi at du får en driftsikker og rentabel løsning – kontakt os på ☎️49 10 95 65 og lad os tage en snak om dit behov.

Boligselskaber og Boligforeninger

HELSINGØR EL-TEKNIK har et fast samarbejde med flere både større og mindre boligselskaber og boligforeninger i hele Nordsjælland.

 

Arbejdsområde

Vi sørger for at el-installationerne er i orden, når der skal laves nyt køkken og/eller nye el-installationer til vaskemaskine/tørretumbler.

Vi står også til rådighed med reparation/vedligeholdelse af dør-/porttelefon, inde- og udebelysning samt andre el-tekniske opgaver – kontakt os på ☎️49 10 95 65, og lad os hjælpe.

 

El-installationer boligselskaber

Energioptimering

Har ejendommen brug for energioptimering? Har du overvejet at investere varmepumper? Så står vi selvfølgelig også til rådighed med råd og vejledning – det kan sommetider være svært at tage store beslutninger, også selvom det kan forbedre. Derfor står vi altid klar og kommer gerne ud og kigger på, hvad mulighederne er for at energioptimere netop i din boligforening eller boligselskab.

Nybygning/renovering

Vi har mange års erfaring inden for begge områder, og har stor fokus på de nyeste el-tekniske løsninger samt regler inden for området. De er altid sikret en løsning der er lovlig, fremtidssikret og driftsikker. Vi kan altid tilbyde rådgivning til dig og dine kunder i forbindelse med nyopførsel eller renovering – kontakt os allerede i dag på ☎️49 10 95 65 og lad os hjælpe.

 

Samlet entreprise

Skulle du have brug for en mindre eller større ombygning/renovering har vi altid mulighed for at samle et dygtigt team af alle faggrupper som vi har et tæt samarbejde med – herved sikre vi at du får en driftsikker og rentabel løsning. Hos Helsingør El-Teknik udfører vi el-installationer, både til privat og erhverv.

 

Kontakt os

3 + 8 =

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65