Helsingør El-Teknik – Din lokale el-installatør i Kvistgård og Helsingør 

HELSINGØR EL-TEKNIK ApS er grundlagt af Søren Gert Larsen, der har mere end 25 års erfaring som EL-installatør.

Vores idé er at dække de lokale virksomheder og privates behov for kvalificeret el-arbejde, i forbindelse med mindre entrepriseopgaver, svagstrøms-installationer, termografering, energioptimering, service, fejlfinding, almindelige el-opgaver og vedligeholdelse. Vi ønsker at tilbyder vores kunder gode løsninger som er fundet i fællesskab, til aftalt pris og tid. Og selvfølgelig en faktura lige efter endt arbejde.

Derfor bruger vi kræfter på at være en god arbejdsplads, så vi kan tiltrække gode medarbejdere. Samtidig stiller det krav til medarbejderne, om at de ikke at skal gå på kompromis med kvalitet og service samt bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi håber dette også passer til Deres behov, og vi ser frem til at servicere Dem på bedst mulig måde.

elektriker helsingør

Vi udfører el- og it-løsninger for alle kundetyper

Vi er en oplagt partner for vores erhvervskunder, industri og landbrug såvel som for den offentlige og den private sektor uanset opgavernes karakter og omfang – både når der er tale om nye installationer, og når det gælder serviceydelser.

Elektriker Helsingør og Kvistgård

Vores hovedkontor ligger i Kvistgård nær Helsingør

Vores hovedkontor er beliggende i Kvistgård, og vi kører ud til områder i og omkring Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Espergærde og Snekkersten, men uanset hvor i landet du bor, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Vores el-installatørers kompetencer spænder bredt, og vi hjælper både private, erhvervs­- og offentlige kunder med bl.a.

 

Som medlem af TS-Gruppen har vi alle kompetencer indenfor el­-området

Gennem vores medejerskab af TS­-gruppen er vi en del af Danmarks stærkeste netværk af professionelle installatører. Det giver os adgang til viden og kompetencer på alle relevante områder. Derfor kan vi altid hjælpe dig uanset hvilken el­-opgave, du skal have løst.

Vi skaber gode kunderelationer

Alle vores medarbejdere er engagerede og yder altid en god service i byerne Kvistgård, Helsingør, Humlebæk, Fredensborg, Espergærde og Snekkersten. Vi lægger meget vægt på at have nogle gode relationer til alle vores kunder, og har derfor mange langvarige kunderelationer. Dit behov er udgangspunktet for vores arbejde, og vi tager os god tid til rådgivning og vejledning, inden vi påbegynder arbejdet.

Vi ser os selv som gæster i dit hjem og rydder selvfølgelig pænt op efter os, når vi er færdige med en opgave. Og så kan du være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi laver med dig.

Skal du bruge en elektriker i Kvistgård, Helsingør eller omegn – så kontakt os på 📞  49 10 95 65 eller info@helsingor-elteknik.dk

Gode kunderelationer

Kontakt os

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65