Varmepumpe som supplerende varmekilde

De fleste har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op grundet det stigende energipriser. Har du gasfyr, oliefyr osv. kan det være en rigtig god idé at investere i en luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde til opvarmning af dit hjem.

Luft luft varmepumpe closeup

Kombination af varmekilder

Det kan måske virke underligt at skulle investere i endnu en varmekilde til sit hjem, når man har en i forvejen. Men de høje energipriser har gjort, at det er blevet mere normalt – og klogt – at tænke alternative varmekilder. Det kan ofte betale sig!

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering – og så kan den ofte tjene sig selv hjem efter få år! Det er den billigste type af varmepumpe, og den kan opvarme en stor del af dit hjem. En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en god løsning for dig, som ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

Varmepumpe på væg i hjem
Spar penge med varmepumpe

ØKONOMISK

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og en relativt billig investering

Miljøvenlig varmepumpe

Miljøvenlig

Varmepumpen er en klima- og miljøvenlig varmekilde

Varmepumpe nem montering

let montering

Installation og montering er ofte nem og billig 

Varmepumpe kølende

køling

Trods navnet kan varmepumpen også køle hjemmet om sommeren 

Varmepumpe hos din lokale elektriker

Særdeles energieffektiv

Er du også ramt af de stigende energipriser? Du har måske et gammelt træpillefyr, oliefyr eller gasfyr som varmekilde i din bolig. Uanset hvad, er det en god idé at tage stilling til, om du bør få skiftet eller suppleret din nuværende varmekilde i hjemmet.

En eventuel besparelse kommer dog an på din nuværende energiløsning, dit forbrug samt din boligs forhold såsom isoleringsevne. Du bør derfor altid kontakte en autoriseret el-installatør inden du begiver dig ud i at investere i en luft til luft varmepumpe. Hos Helsingør El-Teknik er vi eksperter i rådgivning, installering og montering af varmepumper. Kontakt os i dag, og vi hjælper dig med den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og nuværende varmekilde.

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Du har bestemt dig for at supplere din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe. Hvilken varmepumpe skal du så vælge? På trods af at en luft til luft varmepumpe generelt er en rigtig energieffektiv varmekilde, er der alligevel forskel på de forskellige modeller, og hvor effektivt de udnytter energien. Her kan du med fordel undersøge, det der kaldes varmepumpens SCOP-værdi.

SCOP står for seasonal coefficient of performance og er en måleenhed for varmepumpens energieffektivitet målt over et helt år. Jo højere en SCOP-værdi som varmepumpen har, jo mere energieffektiv er den. Har varmepumpen eksempelvis en SCOP-værdi på 5, vil den producere 5 kWh varme ved forbrug af 1 kWh el. Når du skal ud og investere i en luft til luft varmepumpe, er det altså en god idé at vælge ud fra en høj SCOP-værdi.

Har du brug for rådgivning inden for varmepumper? Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning til dig og dine behov!

Hvilken varmepumpe skal du vælge

Kontakt os

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65