Spar på energien!

Med en varmepumpe får du op til fem gange så meget varme for pengene

En luft til luft varmepumpe er ideel til huse eller sommerhuse der opvarmes med elvarme. Hvis du har elvarme, har du mulighed for at reducere dine varmeomkostninger og samtidig få et skønt indeklima i forhold til, hvis De anvender direkte elvarme. Selv ved -20 grader afgiver den mere end dobbelt så meget energi som ved brug af direkte elvarme.

Kontakt os på ☎️49 10 95 65 så vi sammen kan finde en løsning, der passer dit hjem eller sommerhus. Vi kører ud fra Kvistgård i Helsingør til hele Nordsjælland og monterer varmepumper.

 

Fordele ved en luft til luft varmepumpe
  • er en billig løsning sammenlignet med luft til vand og jordvarme pumper
  • er hurtigt tjent ind igen i sparet energi til opvarmning
  • kræver ikke meget plads
  • giver et bedre indeklima, fordi luften renses og cirkuleres
  • kan køle i sommerperioden
  • kræver ingen tilladelse fra kommune
  • er tilpasset nordiske forhold (gælder kun kvalitets varmepumper) er meget lydsvag.

 

Sådan virker en varmepumpe

En luft til luft varmepumpe er billig og hurtig at installere og fungerer optimalt i alle typer boliger. Herunder kommer også større og mindre erhvervsbygninger hvor luft til luft varmepumperne er aldeles fordelagtige. En luft til luft varmepumpe er særlig velegnet til at opvarme mindre huse og sommerhuse på ca. 50-150 m2, hvor der typisk i mange tilfælde ikke er vandbåren varme i huset.

I større huse er varmepumperne også velegnet, men hvor der typisk her sættes 2 eller flere varmepumper op for at dække alle rum, som regel kan flere indedele kobles på samme udedel afhængigt af model/type.

Luft til luft varmepumpen kan kun bruges til opvarmning af huse og ikke til opvarmning af brugsvand.

En luft til luft varmepumpe henter sin gratis energi fra udeluften. Luften suges ind i kompressoren (udedelen), som er monteret udvendigt på huset. Inde i kompressoren hæves temperaturen, som føres videre ind i huset til en indedel som herefter fordeler varmen rundt i huset. Indedelen er oftest placeret i det rum, hvor varmebehovet er størst, typisk i stue og alrum.

Afhængig af temperaturniveau på varmekilden og ønsket temperaturniveau på den leverede varmeenergi, vil mængden af den leverede varmeenergi være 2½-5 gange større end den tilførte energi.

Det er ikke lige meget hvilken varmepumpe De køber, læs artikel i Ingeniøren: klik her.

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK går vi ikke på kompromis med kvaliteten, derfor sælger vi kun varmepumper i højeste kvalitet, det sikre dig som kunde at du får en pålidelig og driftsikker varmepumpe, samtidig sikre det også at du får den udnyttelsesgrad som der er lovet (SCOP).

 

Kontakt os

3 + 4 =

Find os

Helsingør El-Teknik ApS
v/ Søren Gert Larsen
Egeskovvej 6 D
3490 Kvistgård

CVR-nr. 33356374
info@helsingor-elteknik.dk
Tlf. 49 10 95 65