Elektriker i Helsingør

 

Vores mål er at dække de lokale virksomheder og privates behov for kvalificeret el-arbejde,
i forbindelse med mindre entrepriseopgaver, termografering, energioptimering og almindelige
serviceopgaver

TEKNIQ logo

El-installation

Springer sikringerne? Slår HPFI-relæet fra i utide? Eller slår det ikke fra ved de 2 årlige test? Har De behov for hjælp med ophæng af en lampe, flytte en kontakt – så er vi din fo...

IT og data i Helsingør

Hos HELSINGØR EL-TEKNIK trækker vi naturligvis også kabler til IT og data-kommunikation. Det gør vi som regel hos virksomheder, men kan naturligvis også sørge for at optimere priva...

Alarm og overvågning

Det gælder for din private bolig, hvor det oftest er elektronik og kostbare smykker, der står øverst på indbrudstyvens ønskeliste. Men også i virksomheden og på arbejdspladsen, hvo...
Ladestander-med-din-lokale-elektriker

Få din egen ladestander

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Varmepumpe-paa-vaeg-i-hjem

Luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde

Energipriserne er tårnhøje, og mange har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op.

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år.

En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en god løsning for dig, som ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

alarm håndværkerfradrag Helsingør

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

​Når det gælder for din private bolig, hvor det oftest er elektronik og kostbare smykker, der står øverst på indbrudstyvens ønskeliste.

Klik på linket i knappen og find ud af det. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Helsingør El-Teknik er din lokale elektriker og el-installatør i Helsingør og omegn.

Helsingør El-Teknik, er din lokale elektriker. Vi holder til i Kvistgård og vi er kun 5 – 15 min. kørsel fra: Helsingør, Hornbæk, Ålsgårde, Tikøb, Snekkersten, Espergærde, Fredensborg, Humlebæk og Nivå.

Kort sagt, vi udfører alle former for el-opgaver, store som små opgaver i hele Nordsjælland. Vi hjælper erhvervskunder med store enterprise til små virksomheder, der skal tænke mere grønt. Vi hjælper mange boligselskaber med alt fra nybyggeri til totalrenovering. Vi hjælper alle privatkunder med alt el i hjemmet, som fx eleftersyn, udskiftning af stikkontakter, opsætning af lamper, alarmsystemer og varmepumper samt alt i nybyggeri. Har du et sommerhus, så hjælper vi også gerne der, ingen opgaver er for små eller store.

Vi sælger og servicerer varmepumper, tyverialarmer, overvågningsudstyr, osv til både virksomheder, boligselskaber, institutioner og privatkunder – kontakt os på ☎️49 10 95 65

Professionel og fagkyndig elektriker

Vi er din erfarne og kompetente el-installatør i Helsingør, Hornbæk, Alsgårde – ja, hele Nordsjælland. Vi har mange års erfaring med forskellige el-opgaver for private såvel som erhverv.

Tøv ikke med at kontakte os på ☎️49 10 95 65, hvis du har brug for rådgivning, sparring eller udførelse af en el-opgave. Vi er altid klar på at hjælpe dig, uanset om opgaven er stor eller lille. Der er altid en af vores dygtige el-installatører, som er klar til at hjælpe dig, når du kontakter os.

Virksomheder og privates foretrukne elektriker i Helsingør og omegn

Vi har udført mange forskellige opgaver for private og virksomheder i hele Nordsjælland – og vi kan også hjælpe dig, når du står og har brug for en elektriker i området. Vi sætter en ære i vores håndværk inden for elfaget og går altid professionelt ind til alle former for opgaver, blandt andet:

 

 

Er du havnet i el-problemer og står i en nødsituation, hvor problemet skal løses lige nu, er der håb forude. Vi er klar til at hjælpe dig med din hasteopgave, såsom nedbrud i installationer, strømsvigt osv. Skal du bruge en elektriker til dit hus i Nordsjælland? Eller har du måske problemer med dine el-installationer i din mindre/større virksomhed i Nordsjælland, og har brug for en elektriker til erhverv? Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️49 10 95 65 – vi kan også træffes info@helsingor-elteknik.dk. Vi er klar til at hjælpe dig!

Medlem i TS-Gruppen

Hos Helsingør EL-teknik er vi medlem af TS-Gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af elektriker og el-installationsvirksomheder. Detter betyder at vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere og leverandører. Det betyder også, at hvis der i mod forventning, er en opgave, som vi ikke kan løse, så har vi et bredt netværk at trække på.