logo 125x970

Bosch

Luft/luft varmepumper fra Bosch

 

 Bosch Compress in_out

 

 Bosch logo

Bosch Compress 5000 AA

Dobbelt så nyttig. Compress 5000 AA er en inovativ to-i-en-løsning til opvarmning og afkøling, der giver stor komfort året rundt. Varmepumpen kan anvendes som "grøn" backup til det eksisterende varmeanlæg. Det er den ideelle løsning - især til hjem med elvarme, da den genererede varme overføres direkte til luften i et rum. Varmepumpen udvinder varme på selv de koldeste dage, og kan anvendes ved temperaturer ned til -20oC. Maks. varmeydelse op til 6 kW er tilstrækkelig til de fleste sommerhuse.

Kvalitet fra Bosch. Den innovative teknologi, der kendetegner Compress 5000 AA, kontroleres iht. strenge kvalitetskriterier, der bidrager til Bosch-produkternes gode renomé verden over. Materialer og komponenter af høj kvalitet sikre lang levetid og et attraktivt design. Varmepumpen optager meget lidt plads, og er nem at placere.

Frisk luft i boligen. Compress 5000 AA sørger ikke kum for opvarmning og kølning af luften indendørs. Den renser også luften - ved et tryk på en knap. Grundlaget for dette er plasmacluster-ion-teknilogien i lighed med naturens egen rensningsproces. Luften i en skov har f.eks. en høj, næjagtig afballanceret koncentration af posivive og negative plasnacluster-ioner. der er tale om delte vandmolekyler, som sætter sig fast på andre "neutrale" vandmolekyler. Når de støder på smudspartikler eller urenheder i luften, hænger plasmacludter-ionerne fast ved disse og nedbryder dem til uskadelige stoffer. Resultatet er frisk, ren luft. Og det er nøjagtig sådan plasmacluster-teknologien i Compress 5000 AA fungerer. Den beriger luften i rummet med positive og negative plasmacluster-ioner for at producere et optimalt forhold. Plasmacluster-ionerne binder støv, cigaretrøg og ligende luftbåren forurening i rummet. De deaktiverer vira, bakterier og allergener i luften og fjerner ubehagelig lugt. Pga. plasmacluster-teknologien i Compress 5000AA kan De opnå luft i hjemmet, der er lige så frisk som ude i skoven.

icon pdf   Download
   Brochure 

EHP 5.0 AA

  • 5,0 kW
  • COP 4,3
  • SCOP 3,8
  • Energimærke A 

EHP 6.0-1 AA

  • 6,0 kW
  • COP 4,4
  • SCOP 3,8
  • Energimærke A
Flere varmepumper:

Panasonic

LG

Mitsubishi

Bosch

 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74