logo 125x970

Eleftersyn

 

Få et kvalificeret eleftersyn hos Helsingør El-Teknik Vi udfører eleftersyn i Helsingør og Nordsjælland

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring.
Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges. Eleftersyn må kun udføres af autoriserede elinstallationsvirksomheder.

Et eleftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes elsikkerhedsmæssige tilstand. Ved at vælge Helsingør El-Teknik til at udføre Deres eleftersyn, kan De vide Dem sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. Helsingør El-Teknik er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige elinstallationer i boligen eller funktionssvigt, kan Helsingør El-Teknik desuden give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

Prisen for et eleftersyn er afhængig af ejendommens størrelse samt om ejendommen er opført før eller efter 1. januar 2001.

De kan læse mere om eleftersyn ved at klikke her.

For yderligere oplysninger, priser samt bestilling af eleftersyn, kontakt Helsingør El-Teknik på tlf. 49 10 95 65
eller send en mail til. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvad er et eleftersyn?

Gennemgang af boligens elinstallationer omfatter en kontrol af blandt andet eltavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere. Endvidere kontrol af blandt andet materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag, lavvoltsinstallationer, kontrol af elinstallationers dimensionering samt kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele. Installationsmateriel bag aftagelige og løftbare dele af elinstallationerne skal undersøges stikprøvevis.

Et eleftersyn indeholder ikke:

  • Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke elinstallationernes funktionsdygtighed nævneværdigt.
  • Dele af installationen, som ikke kan efterses.
  • Elinstallationer uden for selve bygningen.
  • Hårde hvidevarer.
  • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning.
  • En vurdering af om elinstallationerne er tidsvarende.

 


 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74