logo 125x970

Boligselskaber

Vi samarbejder med boligselskaber og andelsboligforeninger i Helsingør, Fredensborg, Humlebæk og Nordsjælland vedr. solceller og varmepumper


Boligselskaber og Boligforeninger
HELSINGØR EL-TEKNIK har et fast samarbejde med flere både større og mindre boligselskaber og boligforeninger i hele Nordsjælland.

Arbejdsområde
Vi sørger for at el-installationerne er i orden, når der skal laves nyt køkken og/eller nye el-installationer til vaskemaskine/tørretumbler.
Vi står også til rådighed med reparation/vedligeholdelse af dør-/porttelefon, inde- og udebelysning samt andre el-tekniske opgaver.


Energioptimering
Har ejendommen brug for energioptimering? Har De overvejet at investere i solceller eller varmepumper
Så står vi selvfølgelig også til rådighed med råd og vejledning.

Nybygning/renovering
Vi har mange års erfaring inden for begge områder, og har stor fokus på de nyeste el-tekniske løsninger samt regler inden for området. De er altid sikret en løsning der er lovlig, fremtidssikret og driftsikker. Vi kan altid tilbyde rådgivning til Dem og Deres kunder i forbindelse med nyopførsel eller renovering. 

Samlet entreprise
Skulle De have brug for en mindre eller større ombygning/renovering har vi altid mulighed for at samle et dygtigt team af alle faggrupper som vi har et tæt samarbejde med - herved sikre vi at De får en driftsikker og rentabel løsning. 

 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74