logo 125x970

Alarm/Overvågning

Alarmer monteres over alt i Helsingør og NordsjællandGod sikring er guld værd
Det gælder for Deres private bolig, hvor det oftest er elektronik og kostbare smykker, der står øverst på indbrudstyvens ønskeliste.
Men også i virksomheden og på arbejdspladsen, hvor indbrud kan forårsage tidskrævende og dyre driftsforstyrelser.
Heldigvis findes der en række adgangs-, sikrings- og overvågningsinstallationer til både private og virksomheder.

Alarm
Ifølge det Kriminalpræventive Råd sker der hvert år indbrud i 3% af alle boliger i Danmark, og langt de fleste indbrud sker, når der ikke er nogen hjemme.
Hvis De selv er boligejer, kan De levende forestille Dem, hvor frygteligt det er at komme hjem til et hus, der er blevet tømt af fremmede uindbudte gæster. Det giver anledning til følelser som frygt og magtesløshed, og det kan tage lang tid at komme sig over sådan en oplevelse. Hvis De vil beskytte Dem selv og Deres familie fra sådan en oplevelse, er det en god ide at installere en tyveri alarm.

Adgangskontrol
Adgangskontrol holder ikke kun styr på, hvem der har sin færden i bygningerne, men kan også bruges til at minimere energiforbruget i både erhvervsbygninger og private boliger. Derudover er der også en god mulighed for at gøre indbrudstyvens flugtveje ud af bygningen mere besværlig, så han må opgive på forhånd.

Overvågning monteres over alt i Helsingør og NordsjællandTågesikring
Det man ikke kan finde, kan man heller ikke stjæle. En effektiv tågegaskanon sørger for at fylde lokalet med et tæt og ufremkommeligt røgslør i det øjeblik alarmen går. Det gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig. Tågesikring er velegnet både i vilaer og i virksomheder.

Tv-overvågning
Tv-overvågning bliver en mere og mere almindelig form for sikring i det offentlige rum, men også for boligejeren, der i bogstavlig forstand vil holde øje med sin ejendom og værdigenstande. Moderne tv-overvågning er blevet en meget tilgængelig form for sikring. Med den kan man overvåge hjem eller virksomhed i levende billeder - også via internettet og smartphone. Samtidig har De afgørende bevismateriale på harddisk hvis uheldet skulle være ude. 

Kontakt HELSINGØR EL-TEKNIK og få et uforpligtnende møde, så vi sammen kan finde den løsning der passer Dem bedst.


 

Ring 49 10 95 65

Helsingør El-Teknik - Egeskovvej 6 D - 3490 Kvistgård - tlf. 49 10 95 65 - mail. info@helsingor-elteknik.dk - CVR. 33 35 63 74